The secret to a memorable team-building event

If that is what your team wishes, we hike in the middle of the forest with maps in our hands, or may find ourselves in the middle of a lake, competing with and for each other, and for the success of our team while laughing real hard at our crazy ideas. If need be, we cook our own dinner. We build racing cars or cardboard boats. We start out and fight to win together, and we share memories of joy and success as a team.

Tell us about your wishes with regards to team-building, and we will give you our professional organizing expertise, spice it up with our creative ideas, and give you a flurry of heartwarming memories. This is a recipe of success for a having a really worthwhile experience as a team!

 

Csapatépítés felsőfokon

A cégek és vállalatok ma már jól ismerik a csapatépítésben rejlő lehetőségeket. A vállalkozás sikeréhez elengedhetetlen a professzionális attitűd és szakmai tapasztalat. A teljesítmény valódi motorja egy közös célért küzdő, egymásban feltétlen megbízó csapat jelenléte, amely képviseli a cég értékeit, és elkötelezetten, a csapattagok hatékony együttműködésével lendíti előre a cég eredményességét.

A csapatépítő tréningek népszerűsége elsősorban annak köszönhető, hogy irodán kívüli, ismeretlen környezetben szerezhettek új, bizalomépítő élményeket, amelyekre a hétköznapok keretei között nincs vagy ritkán adódik lehetőség. A csapatépítő programok már másnaptól megtérülő befektetések. A közös kihívások és sikerélmények átélése maradandó hatást gyakorol az együttműködő kollégák bizalomszintjére, a mindennapi munkavégzés hatékonyságára, ezáltal a cégetek jelenére és jövőjére is.

Az együttműködési kihívások fokozásával, a csapatépítő tréningeken való rendszeres részvétel a cég számára számos pozitív hozadékkal jár: fejleszti a csapategységet és az együttműködést, közös fejlődési irányokat jelöl ki, hatékonyabbá teszi a kommunikációt, illetve közös problémamegoldási stratégiákra világít rá.

Csapatépítő ötletek a közös sörözésen túl

A csapatépítés nem egyszerű közös időtöltést vagy „bulis” szórakozást jelent. Ezektől valójában csak egy-egy estére épül a csapat hangulata. A csapatépítésnek fontos részét képezi a komfortzóna elhagyása, egy-egy új feladat vagy kihívás, amelynek teljesítése magas szintű egymás iránti bizalmat és valós együttműködést igényel. A csapattagok egyéni élményszinten megtapasztalják a kölcsönös egymásrautaltságot. Ez a csapatdinamika és a belső viszonyok terén egymás megismeréséhez, megértéséhez és elfogadásához, azaz a bizalom kiépüléséhez, majd akár megszilárdulásához is vezet.

A csapatépítő programjaink repertoárja az elmúlt években hihetetlen tempóban bővült: ma már számos kül- és beltéri program közül válogathatnak a vállalkozó szellemű vezetők és munkatársak.

Részt vennétek egy izgalmas kincskeresésben, felgöngyölítenétek egy bűntény szálait, adrenalindús küldetéseket teljesítenétek, túlélnétek a vadonban, vagy egy karitatív csapatépítő keretei között teljesednétek ki? Jelezzétek igényeiteket telefonon, vagy jelentkezzetek a honlapon található űrlap segítségével, és mi profi módon megszervezzük életetek csapatépítőjét!