You’re Great! – Women’s Day Team Building for Self-Confidence

If you are interested in this team building program, don’t hesitate to request a proposal from us!

 

Facebook Twitter Email

Csapatépítés felsőfokon

A cégek és vállalatok ma már jól ismerik a csapatépítésben rejlő lehetőségeket. A vállalkozás sikeréhez elengedhetetlen a professzionális attitűd és szakmai tapasztalat. A teljesítmény valódi motorja egy közös célért küzdő, egymásban feltétlen megbízó csapat jelenléte, amely képviseli a cég értékeit, és elkötelezetten, a csapattagok hatékony együttműködésével lendíti előre a cég eredményességét.

A csapatépítő tréningek népszerűsége elsősorban annak köszönhető, hogy irodán kívüli, ismeretlen környezetben szerezhettek új, bizalomépítő élményeket, amelyekre a hétköznapok keretei között nincs vagy ritkán adódik lehetőség. A csapatépítő programok már másnaptól megtérülő befektetések. A közös kihívások és sikerélmények átélése maradandó hatást gyakorol az együttműködő kollégák bizalomszintjére, a mindennapi munkavégzés hatékonyságára, ezáltal a cégetek jelenére és jövőjére is.

Az együttműködési kihívások fokozásával, a csapatépítő tréningeken való rendszeres részvétel a cég számára számos pozitív hozadékkal jár: fejleszti a csapategységet és az együttműködést, közös fejlődési irányokat jelöl ki, hatékonyabbá teszi a kommunikációt, illetve közös problémamegoldási stratégiákra világít rá.

Csapatépítő ötletek a közös sörözésen túl

A csapatépítés nem egyszerű közös időtöltést vagy „bulis” szórakozást jelent. Ezektől valójában csak egy-egy estére épül a csapat hangulata. A csapatépítésnek fontos részét képezi a komfortzóna elhagyása, egy-egy új feladat vagy kihívás, amelynek teljesítése magas szintű egymás iránti bizalmat és valós együttműködést igényel. A csapattagok egyéni élményszinten megtapasztalják a kölcsönös egymásrautaltságot. Ez a csapatdinamika és a belső viszonyok terén egymás megismeréséhez, megértéséhez és elfogadásához, azaz a bizalom kiépüléséhez, majd akár megszilárdulásához is vezet.

A csapatépítő programjaink repertoárja az elmúlt években hihetetlen tempóban bővült: ma már számos kül- és beltéri program közül válogathatnak a vállalkozó szellemű vezetők és munkatársak.

Részt vennétek egy izgalmas kincskeresésben, felgöngyölítenétek egy bűntény szálait, adrenalindús küldetéseket teljesítenétek, túlélnétek a vadonban, vagy egy karitatív csapatépítő keretei között teljesednétek ki? Jelezzétek igényeiteket telefonon, vagy jelentkezzetek a honlapon található űrlap segítségével, és mi profi módon megszervezzük életetek csapatépítőjét!