Ingyen buli a nyári csapatépítéshez!

Ingyen buli a nyári csapatépítéshez

Minden nyári csapatépítő élményprogram tetőpontja egy emlékezetes, esti lazítás a többiekkel. Ezért az idén nyáron megajándékozzuk a csapatodat egy fergeteges bulival. Sokat próbált DJ-nk a ’80-as évektől napjainkig, kérésetek szerint játssza a számokat.

De akkor ér valamit egy jó buli, ha előtte összemelegedett a társaság egy kalandos csapatépítésen! Az idei három legkeresettebb csapatépítő programunkat megszerveztünk Nektek szállással, ellátással, hogy minél gyorsabban tudjatok dönteni.

Hiszen mindjárt itt a nyár!

 

Az Inkák Kincse – A 2012-es év újdonsága!

Ebben a csapatépítő kincskereső játékban az Inkák “Élet-elixírjét” keressük a Börzsöny erdeiben. A kis csapatok külön keresik a kincses térkép részleteit, de csak együtt, összefogva lelhet az Elixír nyomára a teljes csapat. Délutánra gulyásfőző versenyt, estére fergeteges bulit szerveztünk!

 

További info >>

 

Szigetközi Betyárok

A csapatépítő vízitúrán ősfák között kanyargunk egy lassú, de technikás folyószakaszon. A nap süti a hátunkat, a szél borzolja hajunkat, a csárdában már főzik az asszonyok a magyaros ebédet a csapatnak. A délután folytatódhat a program az 550 km hosszú magyar “Okavango deltában”. Este buli!!!

 

További info >>

 

Kartonhajó regatta a Velencei-tavon

Jaj, léket kaptunk! Süllyed a karton naszád!” – üvölti a kormányos. “Tartsatok ki!” – üvöltik a partról. A kreatív építőjáték és vidám verseny a Velencei-tavon a saját készítésű kartonhajóitokkal kitölti az egész napot. Az eredményhirdetés már egy tuti jó buliba torkollik.

 

További info >>

 

A “Buli a nyár” akciónk minden, 2012. május 31. és június 15. között beérkező ajánlatkérésre vonatkozik. Bármilyen, általunk szervezett, 2012. augusztus 31-ig megvalósuló, legalább 1 éjszakát magában foglaló programra.

 

Várunk szeretettel!

 

További kérdéseiddel hívd nyugodtan Csatári Mónika kolléganőnket a 06/1/388-1099-es számon.

Facebook Twitter Email