Nyári programajánló és Facebook nyereményjáték – 3 klikkelésért wellness pihenés!

1. Látogasd meg a TeamFun.hu Facebook oldalát! 2. LIKE-old! 3. Oszd meg a nyereményakció képét az ismerőseiddel!

Odakint ezerrel tombol a nyár. Ha eddig még nem tetted volna meg, itt az ideje pihenned, felfrissülnöd egy kicsit az őszi hajtás előtt.
Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is összeállítottunk egy kis csokorra valót a csapatépítő tréningjeink és rendezvényeink során legkedvesebb partnereink kínálatából, melyet örömmel osztunk meg veled.

Akár kettesben, akár nagyobb családdal terveztek pár napos kikapcsolódást, mindhárom szálláshelyet szívesen ajánljuk:

Bambara Hotel**** Superior, Felsőtárkány – Afrika varázsa Eger mellett a Bükkben!

A Mesés Shiraz Hotel mellett tavaly egy újabb gyöngyszemmel bővült a tematikus hotel kínálat a Bükkben. Fekete Afrika világát idézi, de szolgáltatásaiban maximálisan európai a Bambara Hotel, amely Egertől 10km-re vár benneteket. A párban utazóknak a stílusos Kroko bárt, az emeleti gyerek-mentes wellness részleget, a családosoknak pedig a játszó szobákat és a lenyűgöző szurikátákat ajánljuk! A kinti és benti medencéket, az afrikai éttermet és a homokos “beach”-et azonban semmiképpen ne hagyjátok ki!

Pristava Lepena****, Szlovénia – Az első osztályú, családias lovasfarm

Reggel még csillog a harmat a fűszálakon. A lovak nyugodtan legelésznek. Valahol a közelben egy patak csörgedezik. Ezer méteres hegyek ölelik körbe a Trenta völgyet, ahol a fogadó áll… Ez nem egy Coelho könyv részlete. :) Ez Pristava Lepena. Egy családi lovas farm, hotel és étterem Szlovénia hegyei között, nem messze a híres Boveci rafting bázistól és a Soca folyótól. Akár a nyugalmat, akár az izgalmat keresed egy nyaralásban, itt biztosan jól fogod érezni magad. Szolgáltatások a környéken: lovaglás, rafting, kanyoning, kerékpártúrák, barlangászat.

Velence Resort**** & Spa – Családbarát szálloda és élményfürdő, Budapesttől 35 percre

Eleged van a főváros nyüzsgéséből, de nincs kedved átutazni a fél világot a nyaralás kedvéért? Akkor a Velence Resort & Spa-t neked találták ki! A Dino Club-os animátoraik minden gyereket elbűvölnek, ti pedig gondtalanul élvezhetitek a pihenést a számtalan medencéjük egyikének partján, vagy a Sunset Beach Barban egy koktélt szürcsölgetve. Éjszakai tavi fürdőzés nélkül haza ne menjetek! ;)

Nyerj 4*-os “afrikai” wellness kényeztetést Facebook játékunkkal!

1. Látogasd meg a TeamFun.hu Facebook oldalát! 2. LIKE-old! 3. Oszd meg a nyereményakció képét az ismerőseiddel!

A játék nagyon egyszerű:

  1. Klikkelj a fenti képre!
  2. Lájkold a TeamFun.hu oldalát a Facebook-on!
  3. Oszd meg a nyereményjátékunk képét az ismerőseiddel!

Azok között, akik ezt megteszik, kisorsolunk egy két főre szóló egy éjszakás (vasárnap-péntek között, ünnepnapok kivételével) wellness kikapcsolódást a felsőtárkányi Bambara Hotel**** Superiorban. Sorsolás 500 résztvevő után, de legkésőbb 2012. szeptember 1-jén.

Amennyiben a kedvenc nyári helyszínek felkeltették az érdeklődésedet és szívesen tartanád őszi csapatépítő tréningeteket a fenti hotelek valamelyikében, vagy csak egy kreatív megoldást szeretnél az idei szezon-indító rendezvényetekhez, hívd Csatári Mónia kolléganőnket a 06-1/ 388-1099-es telefonszánom, vagy nézz szét a weboldalunkon! Ne felejtsd el lájkolni és megosztani a kampány képét a Facebook-on az “afrikai” wellness kényeztetésért! :)

 

Kapcsolódó fotógaléria

 

 

Facebook Twitter Email