Apák – gyerekek kalandtúra, Golling – 2012. augusztus 17 – 20.

Drága Barátaim!

Újra együtt a nagy csapat!Köszöntelek Benneteket a fotó galériában, ami a golling-i Apák-Gyerekek túránkon készült fotókat tartalmazza.

A fotógaléria teljes tartalmának letöltéséhez klikk ide! (Ez egy tömörített, zip kiterjesztésű file. Miután lementetted a gépedre, kattints rá jobb egérgombbal, és válaszd az “Összes kibontása” lehetőséget!)

Ha nem nyílik meg a link, akkor ezt másold be a böngésződ címsorába:

http://www.teamfun.hu/wp-content/uploads/2012/08/golling_kepek.zip

A galéria 2012.11.30-ig lesz elérhető ezen az oldalon, utána töröljük.

A videókat feltöltöttük a Youtube-ra, ott egy “lejátszási lista”-ként egymás után megnézhetitek őket. Letöltésre sajnos a weboldalunkon keresztül nincs lehetőség, mert összesen 1,65 Gb. Akinek szüksége lenne rájuk a saját gépén is, annak szívesen felmásoljuk egy pendrive-ra, ha bejön vele az irodánkba: 1021 Bp., Kuruclesi út 26. (Lighthouse Training Kft.).

A Youtube-ról nem fogjuk eltávolítani amíg az ottani tárhely nem csökken 1 Gb alá. (Tehát valószínűleg örökre ottmaradnak a videók, de legalábbis évekig.)

Ide kattintva elérhető a Youtube lejátszási lista: http://www.youtube.com/watch?v=6e8eCf18SIY&feature=BFa&list=PL209C397C6C68CF0F

Még jön majd a következő hetekben a kanyoning képsor, amit a helyi srácok készítettek. Jön még pár fotó amit ti csináltatok és még elküldtök nekem hétfőig.

Golling is igazi csapatélmény volt, nekem. Neked is?

Jó szórakozást!

Döme

No images found.

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Email