Karitatív csapatépítő főzés

Nálatok mi szokott lenni a Karácsonyi ünnepi menü? Hal, pulyka, töltött káposzta, vagy hurka és kolbász, esetleg valami egzotikus keleti fogás?

Van akinek az egzotikus keleti fogást a Keleti pu. melletti melegedőben felszolgált bableves jelenti…
Ők azok, akik a piros lámpánál szeretnék minden nap eladni neked a “Fedél Nélkül”-t, és akik mindig csak pár forintot kérnek. Te hányszor  gondolsz rá, hogy egyszer tényleg adni kellene nekik? De nem csak pár forintot, hanem valami “nagyobbat”. Amire nem is számítanak.

Mi most egy ilyen lehetőséget kínálunk Nektek. De nem is mi lennénk, ha nem kombinálnánk ezt az ügyet valami jó kis mulatsággal… :) Hogy mivel? Természetesen csapatépítő programmal!

A csapatépítő főzés lényege:

Tehát gyertek és főzzetek 50-150 rászorulóknak miközben a csapatotok összekovácsolódik egy első osztályú főzőiskolában! Persze ha már főztök, akkor ti is jól fogtok lakni belőle. Az evésen és a főzésen kívül természetesen játszunk is. Hogy mit, az maradjon meglepetés!

Csatári Mónika kolléganőnk várja ajánlatkéréseteket, vagy kérdéseiteket például ezzel a karácsonyi csapatépítő főzéssel kapcsolatban is a 388-1099-es telefonszámon.


 

Kapcsolódó képgaléria
 

 


 
 
 
 
A Karitatív csapatépítő főzés paraméterei:

A karitatív karácsonyi csapatépítő főzés résztvevői: a cég munkatársai

A csapatépítő főzés célja: céges évzáró összejövetel + karitatív (CSR) program

A csapatépítő főzés időtartama: 0,5 nap

A karitatív csapatépítő főzés helyszíne: Budapesten 3 helyszínen

A karitatív karácsonyi csapatépítő főzés ideális létszáma: 15-100 munkatárs


További év végi csapatépítő ötleteink: Karácsonyi Édességgyár – csapatépítő program, A Nagy Kép – csapatépítő festmény készítés, Manó Olimpia az Állatkertben, Improvizációs színház – céges rendezvény, Mikulás Akadémia – Karitatív csapatépítő rendezvény, Csapatépítő videóképeslap forgatás, Csapatépítő élménydobolás, Bűntény a teremben – interaktív nyomozás

További vállalati CSR programjaink megismeréséhez klikk ide!

Facebook Twitter Email