Királyok aranya – csapatépítő kincskereső kalandtúra

Kincses térképVisegrád a királyok lakhelye, a törökökkel vívott küzdelem egyik helyszíne, az intrikák, cselszövések otthona, a lengyel és a magyar korona őrzőhelye volt. A megannyi történelmi emlék felfedezésén és a nevezetességeken kívül érdemes egy jó csapatépítő túrát tenni a Pilisi Parkerdő területén, ahol az erdőben forrásokra, vadlesekre, erdészházra vagy akár függőhídra is lelhetünk.

A csapatépítő kincskereső kalandtúra időzítése:

1. nap

Délelőtt

Rejtélyes csapatépítő kincskeresésre indulunk, a  résztvevők kis csapatokban fedezik fel a Fellegvárat és a Feketehegy nevezetességeit, természeti kincseit. A céges csapatok feladata, hogy minél több pontot gyűjtsenek, melyeket kulturális kvíz és helyismereti kérdések megválaszolásával, valamint rövid ügyességi játékok végrehajtásával gyűjthetnek össze. A kihívások között szerepelhet például 6 méteres torony vagy ókori csatornahálózat építése, mocsáron átkelés. Visegrád kincsének rejtekhelyét a teljes csapat akkor találhatja meg, ha a kisebb csapatok összeillesztik a pontjaikért kapott fényképrészleteket.

Délután

Időutazást teszünk a 700-900-as évek Visegrádjába, ahol új fejedelmet választanak nemes küzdelmek során. A címért több lovagrend küzd, melynek folyamán kemény ütközetekre lehet számítani. A csapatépítő játék során várépítő munkások, fegyverkovácsok, szabók, lövészek, kémek, krónikások szerepeit ölthetik magukra a résztvevők. Címereket, pajzsokat és lovagi öltözeteket készítenek, várfalakat építenek, együtt dolgoznak a közös célért: minden eszközt kihasználva LEGYŐZNI AZ ELLENT. A csata hajítógépekkel zajlik, és a várfalak épsége dönti majd el, hogy a fejedelmi cím melyik lovagrendet illeti.

Este

A megfáradt kalandorok és lovagok a Salamon-toronyba érkeznek, ahol a Szent György lovagrend vitézeinek lovagi tornáját tekinthetik meg. Innen fáklyás, dobos kísérettel vonulunk át a királyi lakoma helyszínére. A fenséges étkek elfogyasztása után hajnalig tartó, főúri zenés mulatság veszi kezdetét!

2. nap

“Reggelizz úgy, mint egy király!” – tartja a mondás, ezért mi sem tehetünk másképp. :) Az ízletes omlettek és puha pékáruk sok friss zöldséggel és gőzölgő kávéval… Ezt még őseink is megirigyelhetik.

A reggeli elfogyasztása után jó utat hazafelé!

KÉRDÉSED VAN? Hívd Csatári Mónika kolléganőnket a 06/1/388-1099-es telefonszámon! Szívesen válaszol minden kérdésedre.

A Visegrád Kincse – Királyok Aranya csapatépítő kincskeresés paraméterei:

Kombinálható az alábbi programelemekkel: katamarán túra a Dunán, canopy- és bobpálya, kenutúra, kerékpártúra, Vissza a középkorba!

Jellegzetessége: Változatos környezetben zajló kulturális értékeket adó játékos csapatépítő program.

Időtartam:   1-1,5 nap

Létszám:     16-120 fő

Szállás:        Thermal Hotel Visegrád, Hotel Visegrád, Hotel Silvanus

További nyári csapatépítő tréningek és buli programok: Az Inkák Kincse, Szigetközi betyárokVízitúra a Tiszán, Ryan közlegény megmentése, Kartonhajó regatta a Velencei-tavon

 

 
 

 
 
Kapcsolódó képgaléria
 
 

 

Facebook Twitter Email