Land Rover Trophy – terepjárós csapatépítés

Az off road világa más, mint a Hungária körút a reggeli dugóban. Eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen érzés lehet versenyezni a Dakaron vagy a Budapest-Bamako rallyn?

A küldetés

Egész napos terepvezetés az erdő mélyén, hegynek föl és le járatlan földutakon, melyeket keresztezhet kidőlt fa vagy mély vizesárok is. Ilyenkor még a gyakorlott vezetők is megkérdezik: “átmegyünk rajta vagy felborulunk?” Land Rover Defender csapatépítő kalandtúráinkon a résztvevők vezetik az autókat, oldják meg a terep adta akadályokat, tesztelik vezetéstechnikájukat extrém körülmények között. A volánnál 4-5 fő váltja egymást, az anyósülésen a Mini Camel Trophy Experience Drive trénere ül.

Az ebédhez az erdő szélén állunk meg egy tisztáson, ahol szabadtűzön készült grillhúsok és zöldségek, valamint  kávé, tea, üdítő vár a megfáradt sofőrökre.

Az extra csapatépítő kalandokról sem kell lemondani, ha a csapat bevállalós, néhány beiktatott kihívás elé állítunk benneteket:  kerékcsere emelő nélkül; vakvezetés, ahol a melletted ülő társad navigál; emberteke – fejjel lefelé lógás a fáról stb.

Magyarországon egyedülálló, hogy ez csapatépítő program megrendezhető nálunk 50-60 fős létszámú csapat esetén is, hiszen akár 12 terepjárós konvojban is tudunk haladni.


A program paraméterei
Időtartam:   1 vagy akár több nap
Létszám:      8-60 fő
Helyszín:     Mátra, Bakony, Vértes, Erdély (további külföldi Land Rover túralehetőségekről érdeklődjön kollégánknál)

Fizikai igénybevétel: 4
Szellemi igénybevétel: 4

 

 

Vissza a csapatépítő programokhoz


 
 
Kapcsolódó képgaléria
 

Facebook Twitter Email