Molnár Eszter

1999 óta foglalkozom képzéssel, tréningekkel. Otthon vagyok az önismereti tréningekben, a csapatépítésben, az értékesítésben és a vezetők képzésében. Nagyon nem szeretem azokat a képzéseket, ahol a tréner áll és elmondja a “tutit”, ezért én a közös munkát kedvelem. Véleményem szerint akkortól működik jól egy csapat, amikor megvolt az első közös nevetés. A tréningeken fontos számomra a jókedv és a tudás átadása, lehetőleg “aha” élménnyel. 
Karakteremből adódóan jól tudom motiválni a résztvevőket, ezért nagy hatékonysággal dolgozom.
13 éven keresztül csak multinacionális cégeknél tartottam képzéseket, tréningeket. Az utóbbi években nyitottam a kis- és középvállalkozások irányába. Dolgoztam cukrászokkal, villanyszerelőkkel, értékesítőkkel, szervizesekkel, nyomdászokkal, útburkolat és útjelzőtábla készítőkkel, bocsánat akiket kifelejtettem :)
 
Szabadidőmben szívesen foglalkozom kézműves termékek készítésével, amire nagyon szívesen megtanítok bárkit. Kedvelem, amikor azt gondolják, hogy nem képesek elkészíteni valamelyik tárgyat, majd megdöbbenve tapasztalják, hogy remekművet alkottak.
Facebook Twitter Email

Csapatépítés felsőfokon

A cégek és vállalatok ma már jól ismerik a csapatépítésben rejlő lehetőségeket. A vállalkozás sikeréhez elengedhetetlen a professzionális attitűd és szakmai tapasztalat. A teljesítmény valódi motorja egy közös célért küzdő, egymásban feltétlen megbízó csapat jelenléte, amely képviseli a cég értékeit, és elkötelezetten, a csapattagok hatékony együttműködésével lendíti előre a cég eredményességét.

A csapatépítő tréningek népszerűsége elsősorban annak köszönhető, hogy irodán kívüli, ismeretlen környezetben szerezhettek új, bizalomépítő élményeket, amelyekre a hétköznapok keretei között nincs vagy ritkán adódik lehetőség. A csapatépítő programok már másnaptól megtérülő befektetések. A közös kihívások és sikerélmények átélése maradandó hatást gyakorol az együttműködő kollégák bizalomszintjére, a mindennapi munkavégzés hatékonyságára, ezáltal a cégetek jelenére és jövőjére is.

Az együttműködési kihívások fokozásával, a csapatépítő tréningeken való rendszeres részvétel a cég számára számos pozitív hozadékkal jár: fejleszti a csapategységet és az együttműködést, közös fejlődési irányokat jelöl ki, hatékonyabbá teszi a kommunikációt, illetve közös problémamegoldási stratégiákra világít rá.

Csapatépítő ötletek a közös sörözésen túl

A csapatépítés nem egyszerű közös időtöltést vagy „bulis” szórakozást jelent. Ezektől valójában csak egy-egy estére épül a csapat hangulata. A csapatépítésnek fontos részét képezi a komfortzóna elhagyása, egy-egy új feladat vagy kihívás, amelynek teljesítése magas szintű egymás iránti bizalmat és valós együttműködést igényel. A csapattagok egyéni élményszinten megtapasztalják a kölcsönös egymásrautaltságot. Ez a csapatdinamika és a belső viszonyok terén egymás megismeréséhez, megértéséhez és elfogadásához, azaz a bizalom kiépüléséhez, majd akár megszilárdulásához is vezet.

A csapatépítő programjaink repertoárja az elmúlt években hihetetlen tempóban bővült: ma már számos kül- és beltéri program közül válogathatnak a vállalkozó szellemű vezetők és munkatársak.

Részt vennétek egy izgalmas kincskeresésben, felgöngyölítenétek egy bűntény szálait, adrenalindús küldetéseket teljesítenétek, túlélnétek a vadonban, vagy egy karitatív csapatépítő keretei között teljesednétek ki? Jelezzétek igényeiteket telefonon, vagy jelentkezzetek a honlapon található űrlap segítségével, és mi profi módon megszervezzük életetek csapatépítőjét!