Orbico Hungary

Mi volt a program (üzleti, szervezeti) célja?

  • A három napos összejövetelünknek kettős célja volt. Az egyik, hogy az értékesítési divíziókban dolgozó munkatársak értékelni tudják az elmúlt negyedév céljainak megvalósulását, valamint újabbakat tűzhessenek ki, emellett különböző gyakorlatias tréningeken is részt vegyenek. A másik célja pedig a divíziók közötti együttműködés javítása, új emberi kapcsolatok létrehozása, illetve azok elmélyítése volt. A Teamfun csapata mindkét célunk megvalósításában segített, hiszen aktív kikapcsolódást nyújtott az szakmai programok után, illetve a csapatok mixelésének köszönhetően új kapcsolatok is születtek kollégáink között.

Milyen mértékben sikerült elérni a kitűzött célt?

  • A dolgozóktól bekért visszacsatolás alapján sikerült minden divíziónak teljesíteni kitűzött céljait, illetve a csapatépítő programok is elérték a kívánt célt, ehhez nem is feltétlenül kellett a kérdőív válaszait végigböngészni, érezhető a mindennapi munkavégzés során is.

Mennyiben sikerült az igényetekre szabni a program tartalmát?

  • Mind a Kincskereső, mind a Láda Derby játék teljes mértékben testre szabott volt, figyelembe vette a kollégák esetleg fáradtságát a nap vége felé, mégis izgalmas kihívások elé állította őket. Motiváltan tudta mindegyikőjük kivitelezni a feladatokat, és véleményünk szerint mindenki megtalálta valamelyik küldetésben a neki legszimpatikusabb részt.

Mi a véleményed a program tartalom és az egész rendezvény vezetéséről?

  • Teljes mértékben meg voltunk elégedve a rendezvény szervezettségével. Rendkívüli pozitívum, hogy Mónika a helyszínen tartózkodott velünk három napig, és bármikor számíthattunk segítségére. Bátran fordulhattunk hozzá akár a programokkal, akár a szállodával kapcsolatos kérdéseinkkel.

 Néhány szóban, hogyan mutatnál be minket egy új érdeklődőnek? Miért érdemes együttműködni velünk?

  • Ha valaki egy igazán jól szervezett, hatékony programon szeretné élményekkel gazdagítani kollégáit bátran válassza a Teamfun csapatát. A szervezés rögös útján is sok segítséget nyújtottak, bármilyen kérésünkre igyekeztek megoldást találni. A három napos meetingünket pedig felejthetetlenné tették színes programjaikkal.
Facebook Twitter Email