Rendezvényszervezés – teljes körűen

Rendezvényszervezés esetében is számíthatsz sokéves gyakorlatunkra a csapatépítő tréningek és céges élményprogramok mellett!

Rendezvényszervezés portfóliónkba tartozik minden, ami egy felejthetetlen rendezvényhez szükséges. Minden alvállalkozónkat “teszteljük” és munkájukat rendszeresen felülvizsgáljuk. Csak így biztosíthatjuk ugyanis, hogy egy sok szereplős/sok résztvevős rendezvény gördülékenyen haladjon a tervező találkozó első percétől, az utolsó résztvevő távozásáig; sőt, azon túl is!

A következőkkel segítjük a rendezvényszervezés menetét:

 • Helyszínek
  Indoor, vagy outdoor, egyszerűtől a luxusig. Minden típusú helyszínt ismerünk Magyarországon és Európa-szerte, és szívesen ajánljuk őket az ügyfeleinknek tréningek és élményprogramok mellett rendezvényszervezés alkalmával is.
 • Színpad, hang és fénytechnika
  Kültéri, vagy beltéri hangosítás. DJ, vagy karaoke. De akár csak néhány mikroport, vagy hangfal megszervezésében is a segítségedre vagyunk. A cél: a gördülékeny rendezvényszervezés és a sikeres rendezvény!
 • Műsorvezetők
  Portfóliónkban ismert és kevésbé ismert (=drága), de annál tehetségesebb műsorvezetők, konferansziék és játékmesterek is szerepelnek. Minden kategóriában választhattok angol és német nyelven folyékonyan kommunikáló hölgyet, vagy urat is.
 • Rendezvénysátor és bútorok
  A kültéri rendezvényszervezés ma már szinte elképzelhetetlenek masszív sátrak nélkül. Még a legnagyobb nyári melegben is ránk szakadhat az ég, és az eső elmoshatja a teljes programot. Ezért ha Ti még esetleg nem is, mi mindenképpen gondolni fogunk rá a tervezéskor.
 • Catering, étkezés
  Mit értünk ‘catering’ alatt? Mindig mást! Ez ugyanis teljesen a rendezvényhez illeszkedően kerül megszervezésre. Lehet szó akár ökörsütésről, (kemencés kenyér)lángosról, hot dogos kocsiról, vagy grillcsirkésről. De akár meleg és hideg álló ill. ültetett fogadásról is.
 • Dekoráció
  Az étkezésekhez hasonlóan a program dekorációja is mindig egyedi. A leggyakoribbaktól (lufi, virág, molinó, zászló, stb.) a legextrémebbekig (jégszobor, lézershow, fluoreszkáló tárgyak, stb.), széles palettáról választhattok.
 • Fotós, videós
  Egy rendezvény akkor válik valóban felejthetetlenné és emlékezetessé, ha nem csak az emlékeinkben, hanem a valóságban is rögzítjük. Profi fotósaink és videósaink óriási tapasztalattal örökítik meg az eseményt és varázsolnak belőle egy komplett – akár ajándékként is felhasználható – emléket (CD, DVD, album, digitális képkeret, kulcstartó, stb.)
 • Személyzet
  Ismerős terület a rendezvényszervezés? Ha igen, akkor valószínűleg Te magad is alá tudod támasztani, hogy néhány tucat résztvevő felett már majdnem lehetetlen egyedül irányítani az eseményeket. Ilyenkor már kicsúszhatnak a dlgok az irányításunk alól, és pillanatok alatt káoszba fullad az év legfontosabb céges rendezvénye… Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, megbízható, szakképzett, gyakorlott munkatársakra van szükség, akikkel fél szavakból is megértjük egymást. Nálunk mindenki a Ti rendelkezésetekre áll! Hostessek, parkolóőrök, biztonsági őrök, technikusok, stb.
 • Műsorok, előadók, zenekarok, művészek
  A hazai előadóművészek (bűvészek, karikaturisták, tűzzsonglőrök, brazil és kubai táncosok, dobosok, színészek, humoristák, stb.) színe-java arra vár, hogy a Ti rendezvényeteket egyedivé tegye.
  Kérj rendezvényszervezés ajánlatot, és találjuk ki együtt, hogy ki/mi illene legjobban az eseményetekhez!

A rendezvényszervezés sokéves tapasztalatait gyűjtöttük egy csokorba a “Céges rendezvényszervezés 13+1 csapdája” című ingyenes kézikönyvünkben, melyet reméljük, Te is hasznosnak fogsz találni. További információt a rendezvényszervezés összefoglaló kisokosáról ide kattintva olvashatsz.

 

 
 

 
 
Kapcsolódó képgaléria
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Twitter Email