Szigetközi betyárok – csapatépítő vízitúra

Meseszép magyar „Okavango delta”, ősfák között kanyarog a lassú, de technikás  folyószakasz. Az íróasztal mögé száműzött munkatársak szívét, lelkét feltöltjük ezen a csapatépítő programon. 550 km rejtett útvonal, sebes zúgók, egyedi madárvilág kormoránokkal és kócsagokkal. A nap süti a hátunkat, a szél borzolja hajunkat, a csárdában már főzik az asszonyok a magyaros ebédet a csapatnak.

 

A Szigetközi Betyárok csapatépítő élményprogram időzítése:

1. nap

Délelőtti program

Kora reggeli indulással időben érkeztek a hotelbe, ahol a bőséges reggeli elfogyasztása után indiánkenukkal fedezzük fel a Szigetköz vadregényes tájait. Dunakilitiből indulva az evezési tudásszintnek megfelelő útvonalakat választunk. A 3-3,5 órás csapatépítő kenutúra közel hozza a természetet és a legénységeket egymáshoz. A déli megálló egy hangulatos szigetközi csárdánál lesz, ahol hideg sör, frissítő és egy kiadós magyaros ebéd vár bennünket.

Délutáni program

A délután folyamán a csárdától kiindulva folytatódhat tovább a csapatépítő evezés vízi játékokkal tarkítva, körtúraszerűen vissza a startpontba egy másik folyószakaszon.

A szárazföldet kedvelők kerékpártúrára indulhatnak, melynek látnivalókban bővelkedő megállói többek között érintik a szigetköz ökoparkját, a hallépcsőt és a holtág vízellátását segítő fenékküszöböt is.

Ha a csapat kedveli az extrém kihívásokat, akkor viszont kiszállunk a kenukból, kihagyjuk a kerékpározást, és irány az erdő! Próbára tehetitek egyensúlyozó és koncentráló képességeteket a 6-8 méteres lombmagasságban kifeszített 12 gyakorlatos kötélpályán. Lengő lépcső, kötélhíd, lajhár átjáró és sok más erőt és ügyességet próbáló akadály…

Esti program

Az egész napos csapatépítést egy jól sikerült esti buli tesz még emlékezetesebbé. Ebben számíthattok DJ-nk tapasztalatára. :) Olyan hangulatot csinál, hogy senki nem akar majd lefeküdni éjfél előtt!

2. nap

Délelőtti program

Egy finom és kiadós reggeli elfogyasztása – sok narancslével -, majd megmártózás a hotel medencéjében. Ezt a kúrát javasolják a Szigetközi Betyárok is a másnaposság kezelésére. Így újult erővel térhettek haza.

KÉRDÉSED VAN? Hívd Csatári Mónika kolléganőnket a 06/1/388-1099-es telefonszámon! Szívesen válaszol minden kérdésedre.


Szigetközi Betyárok csapatépítő buli paraméterei:

A csapatépítés időtartama: 1-1,5 nap

A kartonhajó regatta ideális létszáma: 16-120 fő

A csapatépítés helyszíne: Orchidea Hotel**** Lipót (igény esetén alacsonyabb árfekvésű szállást is tudunk ajánlani a környéken)

További nyári csapatépítő tréningek és buli programok: Az Inkák Kincse, Kartonhajó regatta a Velencei-tavon, Ryan közlegény megmentése, Visegrád Kincse, Vízitúra a Tiszán

 

  


  

Kapcsolódó képgaléria

 

 

Facebook Twitter Email