13+1 csapda céges rendezvényszervezés esetén

Kedves Programszervező!

Találkoztál már egy csapat élményprogram, vagy egy céges rendezvényszervezés alkalmával olyan problémákkal, amelyekre álmodban sem gondoltál korábban?

Maga a helyzetkezelés akkor folyamatszemléletű problémamegoldásnak vagy inkább tűzoltásnak tűnt ? :)

Vigyázz, mert bár a tűzoltók nagyon bátor emberek, sajnos rövid életűek is! A valódi tűzoltók ellensége mindössze a füst és a tűz. A tiéd viszont a stressz, a határidő, a gazdasági vezető és időnként még a főnök is.

Most 13 év céges rendezvényszervezés területén szerzett tapasztalatunkat ajánljuk neked, hogy melléd álljunk ennyi ellenség és szervezési útvesztő között.

A 13+1 csapda céges rendezvényszervezés esetén című tanulmányunk támogat téged akár a következő céges csapatépítő élményprogramotok megszervezésben is!

A rendezvényszervezés tanulmány mellé + 2 sorvezetőt is mellékelünk, ami a költségkalkuláció és a forgatókönyv elkészítésekor hasznos lesz számodra.

Kérlek, add meg neved és e-mail címed, és máris letöltheted MINDHÁROM DOKUMENTUMOT INGYEN. 

 

 

 

 

 

Videóképeslap forgatás

Unod már, hogy a Te karácsonyi emailed is a törölt elemek mappába kerül? Akkor képzeld el a legkedvesebb ügyfeled arcát, ahogy kinyitja az idei karácsonyi emailedet és meglátja a kollégáidat rénszarvasnak öltözve, és Téged, ahogy épp a Jingle Bells-t éneklitek és ropjátok!

Tovább

A NAGY KÉP festés

Álljunk meg pár órára, és tekintsünk “felülről” a cég legfontosabb eseményeire, az idei eredményekre és a jövő évi célokra! Vegyétek sorra a cégetekre jellemző gondolatokat, személyeket. Örökítsük meg őket egy csapatépítő festménykészítés során! Készítsük el közösen a NAGY KÉP-et!

Tovább

Élménydobolás

Az élménydobolás az egyik legjobb választás konferenciák, workshopok, szakmai találkozók felrázására vagy akár csapatépítő esti programelemeként, mert erős közösségi élmény és hihetetlen megtapasztalás, amikor 20 vagy akár 120 dob és szív egy ütemre dobban.

Tovább