Al Capone bűnbarlangja – csapatépítő játékterem

…avagy vendégségben a sebhelyes arcúnál!

Al Capone bűnbarlangjában a szerencsejátéké, a szeszé, a fegyvereké a főszerep. A vendégek betekintést nyerhetnek a gengszterek világába, részesei lehetnek a ’20-as évek Amerikájának.

Már a bejáratnál „fura” alakok szólítanak fel mindenkit a meghívó átadására és a jelszó bemondására. Ezután a fegyverek leadását szorgalmazzák, és a „gyanúsabb” kinézetű vendégeket talán még meg is motozzák.

A bűnbarlangba érkezőket különböző csapatépítő feladatok várják pl. célba lövés, hazugságvizsgáló kézremegés teszt, stb. Alvilági alakok alvilági feladatok teljesítését várják el a vendégektől, és ki tudja, mi történik, ha nem sikerül… Az eredményesen végrehajtott csapat élmény feladatok jutalma “pénz”, mely a későbbiekben alapja lehet az ajándékokra történő licitálásnak.

Akik kevésbé voltak sikeresek a játékban, azok „pénzüket” a bűnbarlangban, a casinóban: a rulett, póker, kocka póker, csocsó, vagy a Black Jack asztalnál kamatoztathatják.


Ügyfeleink, akiknek tartottunk már “Al Capone bűnbarlangja” csapatépítő programot (például):


További referenciáinkhoz klikk ide!


Ezt a Team Fun programot ajánljuk: évindító rendezvény, workshop, vagy konferencia esti vacsorája után kikapcsolódásként.
A konferencia lazító casino időtartama: 3-4 óra
A csapatépítő élményprogram ideális létszáma: 60-450 fő
A csapat élményprogram helyszíne: telepíthető bármilyen hotelbe, konferencia terembe.


További fél napos / egy estés csapatépítő játékaink évindító workshopokra, konferenciákra: Bűntény a teremben – Interaktív krimi, Megy a gőzös – Workshop felrázó csapatjáték, Várostrom – Konferencia színesítő kalandjáték, Welcome to Hungary – Csapatépítő városfelfedező játék

Vissza a csapatépítő programokhoz 

 

 
 

 
 
Kapcsolódó képgaléria
 

Facebook Twitter Email