Referenciák

 Ügyfeleink véleménye a munkánkról:

Kontár LászlóInit 2000 Kft.

Nem volt mindennapi… Élvezetes volt, hogy nem egyhangú sík betonon kellett menni!
Jól kikapcsolt mindannyiunkat.
Összekovácsolta a csapatot a feladatok megoldása, de még az ebéd készítése is! :-)

További referenciák >>

Ezen a borongós szeptemberi napon sikerült sok-sok napfényt vinni a Hűvösvölgyi Gyermekotthonba. Mind a résztvevők, mind a gyerekek arca ragyogott.
Finomat főztünk és a csapat is jobban összekovácsolódott ...

További referenciák >>

Jakab ZoltánAbbott

Ugyanakkora hangsúlyt fektetnek arra, hogy megértsék a szervezet helyzetét, a célokat és ahhoz illessze a programot. A tréninget követően pedig intenzíven érdeklődnek és segítenek a tanultak átültetésében a mindennapokba.

További referenciák >>

Dóczy JuditAbbott

Azért voltak hasznosak a feladatok, mert tanulságos módon mutatták meg, hogy mennyivel könnyebb boldogulni az életben, ha a kihívásokra egy közösen megoldandó feladatként és nem, mint egy versenyre tekintünk.

További referenciák >>

Viniczai AndrásCafé

Az elmúlt több mint másfél évtizedben számos tréning résztvevőjeként egyetlen eseményt sem vártam, vártunk annyira, mint egy újabb találkozást Dömével és felkészült csapatával. Aki kipróbálja, érteni fogja, miért!

További referenciák >>

Kovács RóbertAegon

Három dolog miatt ajánlom mindenkinek a Lighthouse Training Kft-t, és személyesen Demeter Istvánt, azaz Dömét: Egyrészt azért mert ő egy páratlanul széleskörű tapasztalatokkal bíró, és nem csak 1-2 iparágban „látó”, szemellenzős műtanácsadó. Továbbá azért...

További referenciák >>