Deutsche Telekom

 

Csapatépítő programra volt szükségünk, amely összekovácsol egy teljesen nemzetközi társaságot, aminek tagjai pár hónapja dolgoznak egy üzletágban, bár világszerte szétszórva. Így kicsit újak is voltak a résztvevők egymás számára, de nem ismeretlenek.

 A közös kép festés egy tökéletes 3-4 órás feladat, melyben kis csapatokra bontva dolgoznak együtt a résztvevők, de egyben a csapatok egymással is egyeztetnek, kooperálnak, és végül az egész társaság egy közös célért dolgozik, a Nagy Képért.

 A koncepció zseniális, eredeti ötlet, így a résztvevők pillanatok alatt felvették a ritmust és hatalmas lendülettel készült a mű. A trénerek ügyesen irányították az eseményt angolul az egész este folyamán, és oldott, kellemes de mégsem fegyelmezetlen légkört teremtve. A szervezés, egyeztetések, grafikai előkészítés, helyszín foglalás és kialakítás mind profin mentek, folyamatosan szem előtt tartva a cég és a csapat sajátosságait. Gyakorlatilag a kollégáinknak csak megjelenniük kellett és élvezni az esti közös programot, mely nagyban segített egy új szintre emelni mind a csapatszellemet, mind az együttműködést a tagok közt.

Egész biztos rengeteget fogunk ebből profitálni szakmailag is, nem csak egy –szó szerint – színes élménnyel és egy képpel lettünk gazdagabbak! A többi üzletágunk meg “csak” sárga maradt az irigységtől, és remélik, mihamarabb ők is ‘zöld utat’ kapnak egy hasonló programhoz…

B. Mátyás
Deutsche Telekom

A Deutsche Telekom tréningjei:

2012 – Csapatépítő filmforgatás

 

 

 

 

 

2013 – A “NAGY KÉP” – csapatépítő festés

 

 

 

.

 

 

 

 

Facebook Twitter Email