Karitatív festmény készítés – CSR csapatépítő program

Örömet okozva adni, ajándékot készíteni az egyik legfelemelőbb tevékenység. Mi lenne, ha ezt közösen tennénk? Úgy, hogy közben a csapatot is építjük!

Gyermekotthonok, speciális intézmények és kórházak várják idén is a felajánlásokat. A kevésből náluk sem jut dekorációra, szép színes képekre. A mesehősökről készült képek sokasága teszi nap mint nap vidámmá a gyerekek környezetét.

Felajánlásként készíthettek akár egy óriási képet, ami több kép kockából áll, vagy több kisebb, önálló, saját készítésű festményt is, amit aztán tetszőleges gyermek intézmény(ek)nek ajánlhattok fel. Az öröm hosszan tartó és minden esetben garantált.

A program célja:

Vidám hangulatban kapcsolódjatok ki, miközben másoknak is örömöt okoztok.

A program menete:

  1. Grafikus kollégánk megtervezi az óriási képet, vagy közösen kiválasztunk rajzfilm figurákat, mesehősöket, aminek elkészítjük a felnagyított mását.
  2. A nagyméretű festmény részleteit több kisebb csapatban, kisebb vásznakra rajzoljuk meg és festitek meg egymással párhuzamosan. A csapatok közti versengés helyét átveszi az együttműködés.
  3. A feladat végén minden képet a helyére illesztünk. Végül a „Leleplezési Ceremónia” keretében ünnepelhet az alkotó csapat a megajándékozottakkal együtt.

Eszközök, amiket mi biztosítunk:

  • Ecsetek
  • Festékek
  • Védőruhák
  • Vásznak
  • Profi grafikus
KÉRDÉSED VAN? Hívd Csatári Mónika kolléganőnket a 06/1/388-1099-es telefonszámon! Szívesen válaszol minden kérdésedre.

.


 

 

A Karitatív festmény készítés csapatépítő tréning paraméterei:

A csapatépítés időtartama: 3-3,5 óra

A csapatépítő festménykészítés ideális létszáma: 15-300 fő

A csapatépítés helyszíne: Bármelyik hotel konferencia termébe telepíthető, de akár a cég saját székhelyén is megvalósítható

További évzáró csapatépítő tréning ötletek: http://www.teamfun.hu/csapatepito-elmenyprogramok-ceges-karacsonyra/

Klikk a képekre további újdonságokért!

Facebook Twitter Email