Megy a gőzös – kreatív csapatépítő játék

Egy jó cég olyan mint egy precízen összerakott expressz vonat.

Elől van a húzóerő, a mozdony (vezetőség) aki húzza, irányítja a kényelmes vagonokat; a büfé kocsi (back office) ellátja a vonatot, az utasokat; az első osztály (menedzserek) gondoskodnak a VIP ügyfelekről;  a másodosztály (dolgos kezek) viszi az utasok, ügyfelek többségét.

Egy új termék megszületése mindig izgalmas, de kétségkívül nehéz küzdelem. Saját fejlesztésű játékunkban egy új termék születésének lépéseit összesítettük: a tervezés első szakaszától egészen a piacra dobásig.

Mik is a sikeres projekt ismérvei? És hogyan készül a produktum több osztály közreműködésével? Mindezt modellezzük kicsiben: a feladat egy különleges vasúti szerelvény termékbevezetése, amit a résztvevők az Északi-sarkköre terveztek.

A csapatépítés célja a közös alkotás: építsünk együtt egy meglepően nagyot!

A csapatépítő tréning résztvevőinek feladata csapatokban egy komplett vonat felépítése, a javasolt méretein túl semmiféle instrukciót vagy iránymutatást nem kapnak. 180 perc múlva mégis áll a vonat. Ferde, színes, helyenként ötletes, de a miénk.

A csapatépítő társasjátékhoz egyszerű anyagokat (újságpapír, hurkapálcika, ragasztó, karton stb.) adunk, így a csapattagoknak használniuk kell kreativitásukat a feladat megoldásához. A játék fénypontja egy marketing show, ahol az építők újságírókká és vevőkké változva tesztelik a vonatot, valamint az értékesítők munkáját.


Ügyfeleink, akiknek tartottunk már ilyen programot (például):

 

További referenciáinkhoz klikk ide!


Ezt a Team Fun programot ajánljuk: nagylétszámú workshop-okra, konferenciákra.
A csapatépítés időtartama: 2,5-3 óra  
A csapatépítő társasjáték ideális létszáma: 20-250 fő
A csapatépítő tréning helyszíne: bármilyen hotel konferencia termébe telepíthető.


További fél napos / egy estés csapatépítő játékaink évindító workshopokra, konferenciákra: Bűntény a teremben – Interaktív krimi, Welcome to Hungary – Csapatépítő városfelfedező játék, Várostrom – Konferencia színesítő kalandjáték, Al Capone bűnbarlangja – Konferencia lazító játékterem

 

 


 
 
Kapcsolódó képgaléria
 

 

 

Facebook Twitter Email