Várostrom

A történet a középkori Camelotban játszódik, ahol éppen új királyt választanak nemes csapatépítő küzdelmek során. A trónért több lovagrend küzd. Az, hogy végül melyik lovagrend nyeri el a trónt, kemény küzdelmek során dől majd el.

A csapatjátékban várépítő munkások, fegyverkovácsok, szabók, lövészek, kémek, krónikások szerepeit ölthetik magukra a résztvevők. Címereket, pajzsokat és lovagi öltözeteket készítenek, várfalakat építenek, együtt dolgoznak a közös célért: minden eszközt kihasználva LEGYŐZNI AZ ELLENT!

Minden résztvevő aktív résztvevője a csapatépítő játéknak, ki-ki habitusának, kreativitásának megfelelően választhatja ki, milyen szerepet tölt be a csapatában. A felhőtlen szerepjáték igazi felüdülés, ahol a lovagrend arculatának kialakításától “utolsó vérig” folyik a küzdelem, és ahol a legyőzöttek együtt nevetnek a legyőzőkkel.

A várfalakat lebontó küzdelem a műszaki egyetem hallgatói által a játékhoz kifejlesztett hajítógépekkel zajlik. A kartondobozból épült várfalakat röplabdákkal ostromoljuk. A színes zászlókkal és harci sminkkel borított csatatéren rá sem fogsz ismerni az önfeledten játszó kollégáidra.


Ügyfeleink, akiknek tartottunk már “Várostrom” csapatépítő kalandjátékot (például):

 

További referenciáinkhoz klikk ide!


Ezt a Team Fun programot ajánljuk: több napos workshop, konferencia, évindító rendezvény felfrissítő elemeként.
Az élményprogram időtartama: 0,5 nap
A csapatépítés ideális létszáma:
40-120 fő
Az indoor, vagy outdoor csapatélmény program helyszíne: a játékot rossz idő esetén tornateremben játsszuk le, ezért egyeztetés szükséges.


További fél napos / egy estés csapatépítő játékaink: Bűntény a teremben – Interaktív krimi, Megy a gőzös – Workshop felrázó csapatjáték, Al Capone bűnbarlangja – Konferencia lazító játékterem, Welcome to Hungary – Csapatépítő városfelfedező játék

 

 

Vissza a csapatépítő programokhoz


 
 
Kapcsolódó képgaléria
 
Facebook Twitter Email