Hogyan dolgozunk

 

Mit teszünk azért, hogy a Ti rendezvényetek tökéletes legyen?

Olyan csapatépítő tréningeket, élményprogramokat és élményprogramokat állítunk össze partnereinkkel közösen, ahol a résztvevők nem csak követői az eseményeknek, hanem aktív részesei, alakítói is a történéseknek.

 

 

Hisszük és valljuk, hogy…
 • csak úgy tudunk készségeket, módszereket és megoldásokat átadni, ha azok a tapasztalati tanulásra épülnek. A résztvevők nem oktatási anyagként kapják meg az együttműködési technikákat, hanem azok saját tapasztalatukra építve, készségként épülnek be mindennapjaikba.
 • a közösen átélt élmények – időnként a fizikai megterhelés – segít, hogy a közös cél, az együvé tartozás érzése fontos helyet kapjon a tudatunkban.
Amit érdemes átgondolnod:

Mielőtt kapcsolatba lépsz velünk, nagyon hasznos, ha a következő pontokra már tudod a válaszokat.

Célkitűzések

Határozzátok meg: Mi a célja az eseménynek? Egy megoldásokat nyújtó tréningre vagy inkább közös élményekre, szórakozásra, ún. Team Fun programra van szükségetek? A fő kérdés, hogy mire kíván megoldást nyújtani a rendezvény, milyen üzenetet kívántok közvetíteni munkatársaitok felé? Fontos kérdés, hogy van-e valamilyen probléma a csapat működésében, például megosztottság, kommunikációs gondok, amit a tervezett program segítségével kívántok orvosolni? Például egy csapatépítő tréning célja lehet a cégen belüli változás (pl. átszervezés) kezelése, vagy az új vezető elfogadtatása a kollégáinkkal.

Helyszín

Valljuk és hisszük, hogy célszerű a programhoz igazítani a helyszínt, nem pedig fordítva. A legtöbb gondot az okozza, hogy a tapasztalatlan szervező előbb keresi meg a helyszínt, és ezután próbálja meg rászabni vagy ráerőszakolni a rendezvényt. Ilyenkor pedig sajnos szembesül azzal, hogy komoly kompromisszumokat kell kötnie, ha az ideális csapatépítő program a területi adottságok miatt nem telepíthető vagy nem kivitelezhető. Érdemes tehát már a kezdeti a koncepcióban erre is gondolni, mert egyértelműen döntő jelentőségű lehet az esemény sikerét tekintve.

Számok, dátumok

Viszonylag könnyű lesz meghatározni a résztvevők létszámát és az esemény időpontját. Mégis célszerű a dátumban rugalmasnak lenni, hisz az időpont kizárhat helyszíneket, például szoba- vagy teremkapacitás tekintetében, vagy akár programlehetőségeket is. Ezért a tervezési szakaszban jelöljetek meg legalább két lehetséges időpontot!

Költségvetés

Fontos meghatározni magatoknak, hogy mi az a keret, amiből gazdálkodni lehet, mennyit szán a cég erre az eseményre tételesen: a programra, szállásra, étkezésre, italra és a bulira stb. Multinacionális vállalatoknál ezt a keretet általában a HR osztály határozza meg, ilyen esetben még az ajánlatok bekérése előtt érdeklődd meg, hogy mennyit költhettek.

Első lépéstől az utolsóig
Mitől lesz kerek az esemény?

Ha már szerveztél esküvőt, netán céges eseményt, bizonyára tudod, mennyi buktatója van egy ilyen rendezvénynek. Mindezt szeretnénk levenni a válladról, ezért végigvezetünk egy olyan folyamaton, ahol neked csak döntened kell a lehetőségek között.

Munkafolyamataink menete:
 • Kapcsolatfelvétel
 • Igényfelmérés adatlappal
 • Személyes megbeszélés
 • Ajánlattétel személyesen (opciós foglalások helyszínre, programelemekre: ezzel garantáljuk, hogy az ajánlatban szereplő tételek a határidő lejártáig a Ti nevetekre le van foglalva)
 • További egyeztetések, ajánlatmódosítás, finomítás
 • Megrendelés, szerződéskötés
 • Egyeztetések: forgatókönyv, meghívó, nyomtatványok stb.
 • A program lebonyolítása
 • Értékelő találkozó, továbbfejlődési lehetőségek közös meghatározása
Kiegészítő szolgáltatások

Előkészítés:

 • Meghívó szerkesztése, készítése (elektronikus vagy papíralapú)
 • Helyszín, szállás, ellátás foglalása és szervezése
 • A tréningekhez kapcsolódóan személyiségfelmérő kérdőív
 • Buszbérlés, repülőjegy foglalás, a résztvevők utazásának biztosítása
 • Technika biztosítása (hangosítás, projektor, kivetítő, sátor stb.)

Biztonság:

 • Baleset biztosítás
 • Mentő és rendőri kíséret

Lezárás:

 • Köszönőajándék
Minőség, biztonság
Tapasztalat

Sok éves tréneri és rendezvényszervezői tapasztalattal rendelkező munkatársaink garantálják a program sikerességét. A programot levezénylő szakemberrel (tréner, coach, koordinátor, műsorvezető stb.) már a szervezéskor megismerkedsz, ezzel kiküszöbölve, hogy a helyszínen egy ismeretlenre kelljen bíznod a csapatod.

Igényfelmérés, utánkövetés

Egy öltöny igazán akkor áll jól, ha méretre van igazítva. A jó program is itt kezdődik, de nem itt fejeződik be. A program után a csapat vezetőjével közösen értékeljük az eseményt, az elért eredményeket, és segítünk a továbblépésben is.

Kipróbált, letesztelt alvállalkozók

Azokon a programokon, ahol helyi szakértők, alvállalkozók bevonásával bonyolítjuk le az eseményt, előzetes szűrést és tesztprogramot végzünk. Ezzel garantáljuk, hogy az éles programon már ne legyen döccenő. Biztos lehetsz abban, hogy mindent kipróbálunk, ami rátok vár: ültünk abban a tankban, amiben ti is; ereszkedtünk le azon a sziklafalon, amin ti is; laktunk abban a szállodában, amiben ti is.

Bizonyítványok

Cégünk munkaügyi központ regisztrációval (01-0341-06), valamint FAT intézményi (AL-1564) akkreditációval rendelkezik. Ezen kívül rendszeresen részt veszünk európai uniós és állami pályázatok által támogatott képzések megszervezésében és lebonyolításában. Bizonyítványunk továbbá az a sok száz program, amit az ügyfeleinknek szerveztünk.

Akik mindebben segítségedre lehetnek: