Sarkadi Krisztina

Kriszta a cég emberi kapcsolatok szakértője. Még a legnehezebben kezelhető emberek felé is képes elfogadással, szeretettel fordulni. Ő az, aki meghallgat, és úgy kérdez, hogy az adott helyzetre rövid idő alatt megtaláld a saját megoldásodat.

Magamról:
Demeter Istvánt még a „hőskorból” ismerem: 1990-ben – ifjú titánokként a második magyarországi tréning cégnél – hatalmas lelkesedéssel vetettük bele magunkat a tréneri mesterség kitanulásába. Ami azt jelenti, hogy 20 éve tanítok változatlan szenvedéllyel. A tanítás tartalma és formája időről-időre változik: mostanában a 8-12 fős csoportokat, illetve a személyes beszélgetéseket szeretem a legjobban; a témájuk pedig az emberi kapcsolatok, az érzelmi intelligencia és az önismeret. Mindazokat, akikkel találkozom, szeretem ráébreszteni arra, hogy hatalmukban áll pontosan olyan életet élni, amilyenre szívük legmélyéből vágynak.
 

Referencia:
“Beszélgetni Krisztával olyan, mint háborgó tengeri hajózás után egy biztonságos szigetre érni, ahol beszélik a nyelvemet, elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, és végre nyugalomra lelek … amíg ismét útra nem kelek…”

Solti Magdi, employer branding szakértő
 

Kapcsolatfelvétel:

Facebook Twitter Email