Piszkos tizenkettő – csapatépítő kalandprogram

Tizenkét halálra ítélt rab szokatlan ajánlatot kap a hadseregtől: ha önként részt vesznek egy öngyilkosságnak tűnő kommandóakcióban és túlélik a bevetést, kegyelmet kapnak. A katonák a kiképzés során arra jönnek rá, hogy egymás segítése, ismerete, a közös hit kialakítása nélkül a feladat lehetetlen. A főszerepet Lee Marvin alakítja, John Reisman őrnagy szerepében, aki jól bánik a fegyencek lelkivilágával. A résztvevőket ezúttal könnyű, de mégsem egyszerű fizikai és szellemi erőpróbáknak tesszük ki, az őrnagy szerepét a vezetőtréner, a kiképzők szerepét pedig az asszisztenseink veszik fel.

A küldetés a Te csapatod részére:

A csapatépítő játékokban rejlő erőt a feladatok megoldásán való együtt gondolkodás, a közös problémamegoldás és a fizikai igénybevétel jelenti. A program outdoor gyakorlatokat és terepfeladatokat is tartalmaz, mint például gázmező, liánon átlendülés, terepfelderítés stb. A csapatépítés végére a résztvevők már maguktól kezdenek ráébredni: ezeket a feladatokat és minden mást is a cég életében együtt könnyebb megoldani.

Fontos: a program nem készségfejlesztő tréning. Amennyiben a csapatnak komolyabb együttműködési készségfejlesztésre van szüksége, >> kattints ide >> vagy keresd meg kollégánkat.


 

A program paraméterei
Időtartam:   0,5-1 nap
Létszám:    10-50 fő
Helyszín:    egyeztetést igényel

Fizikai igénybevétel: 3
Szellemi igénybevétel: 4

 

 

Vissza a csapatépítő programokhoz


 
 
Kapcsolódó képgaléria
 

 

Facebook Twitter Email