Láda Derbi – csapatépítő tréning és verseny

Láda Derbi

Láda Derbi - kisfiú moszkvicscsalSok kisfiú álmodott arról apukája ölében ülve a jó öreg Moszkvics vagy Lada kormányát tekergetve, a motor hangját brummogva, hogy ha egyszer felnő autóversenyző lesz!

Az évek teltek-múltak a fiúból felnőtt, komoly férfi lett, az autóversenyzésből pedig dugóban állás a Hungária körúton.

Jó hírünk van: mi valóra váltjuk rég elfelejtett álmodat és most megépítheted kollégáiddal a saját “versenyautódat”, sőt a parkolóban meg is rendezzük a NAGY FUTAM-ot!

Hogy is fog kinézni mindez?

Láda Derbi - utcai versenyHát, ha láttál már RedBull ládaderbi-t, vagy még emlékszel milyen volt a régi kisautód, amit a nagypapa barkácsolt neked a garázsban, akkor tudod, hogy miről beszélünk… :)

A 8-10 főből álló csapatoknak (Láda Derbi Istállóknak) meg kell tervezniük és fel kell építeniük a versenyautójukat, a mindenkori szabályoknak megfelelően (technikai és optikai tuning – pl. spoiler – megengedett, sőt kötelező :) ).

A csapattagok felosztják maguk között a szerepeket: pilóták, csapatvezető, vezető mérnök, autószerelők, dekoratőrök, tesztpilóták stb.

A gyorsasági futam mellett a dizájnra is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért a zsűri díjazza a legdekoratívabb autót.

Miből és mit is kell tehát építeni?

A versenyre minden csapat 2 EE-s (értsd: Ember Erő) autót indít, ezért motort ugyan nem kell készítenetek, de a versenyautó minden más fontos alkatrészét igen.

Ehhez rendelkezésetekre áll előkészített faanyag, csavarok, szerszámok, kartonlapok, ragasztópisztolyok, dekorációs eszközök (színes papír, krepp papír, filcek, stb.), kerekek és kormány. ÉS persze még rengeteg kisebb-nagyobb eszköz, de nem szeretnénk teljesen lelőni a poént… :)

 

 

KÉRDÉSED VAN? Hívd Csatári Mónika kolléganőnket a 06/1/388-1099-es telefonszámon! Szívesen válaszol minden kérdésedre.

 

 


A Láda Derbi csapatépítő tréning paraméterei:

A csapatépítés időtartama: 0,5 nap

A csapatépítő Láda Derbi ideális létszáma: 30-140 fő

A csapatépítés helyszíne: A program telepíthető, a versenyzéshez beton parkoló vagy sík füves pálya szükséges. Az építés a hotel kertjében, vagy nagy konferencia termében történik.

További csapatépítő tréning ötletek: Hihetetlen CSAPAT Küldetés – csapatépítő kalandjáték, Land Rover Trophy – terepjárós csapatépítés, Riksa Rally csapatépítő tréning: játék és verseny

 

Vissza a csapatépítő programokhoz

Facebook Twitter Email