Drágán Add a Cégedet – csapatépítő akció játék

A küldetés: nyomozzatok McClane-nel!

McClane hadnagy ismét a közepébe csöppent egy világméretű terrortámadás elhárításába. Most rátok van szüksége, hogy segítsetek. Kapjátok Simont, a Főgonoszt, aki a megszerezte a világpusztító fegyvert, és csak potom 10 millió dollárért cserébe hajlandó lemondani róla.

Simont senki sem látta, a holléte is kérdéses. Egy biztos: folyamatosan változtatja a helyét. Hol a városi forgatagban bújik meg, hol az erdő mélyén rejtőzködik.

Csapatotok a nyomozás közepébe csöppen. Úgy tudjátok folytatni a kutatást, ha figyeltek az újabb és újabb felbukkanó jelekre. Ezek a jelek jöhetnek McClane-től – aki tőletek függetlenül, de veletek párhuzamosan nyomoz -, illetve rájuk találhattok olyan feladatok sikeres megoldása után is, amikre Simon utasít benneteket.

Az eszközök:

Simon és McClane is telefonon tartja veletek a kapcsolatot, annak mindhárom funkcióját kihasználva. SMS-t, és képeket is küldtök és fogadtok, illetve beszéltek is velük. Az egyes feladatok megoldásához különféle eszközökre lesz szükségetek, amiket szintén meg kell találnotok út közben. Ilyenek lehetnek például a kulcsok, számkombinációk, jelszavak, tükör, nagyító, stb.

A feladat: kapjátok el Simont!

A McClane hadnagytól kapott információk alapján képrészleteket találtok, melyekből összeáll a Főgonosz arcmása. A Simontól kapott feladatok sikeres teljesítésével pedig a helyzetéről tudtok meg újabb és újabb információkat. Végül – ha sikeresen dolgozott a csapatotok – a kezetekben lesz a Simont ábrázoló kép, és McClane-től megtudjátok az aktuális helyzetét. Ekkor el kell fognotok Simont, és hatástalanítanotok kell a világpusztító fegyvert. Azt már mondanunk sem kell, hogy közben bizony vészesen fogy az idő!

TIK-TAK-TIK-TAK…

 


Amennyiben érdekel ez a program és szívesen hallanál róla bővebben, hívd Csatári Mónika kolléganőnket a 388-1099-es számon.
 

 

 


A Drágán Add a Cégedet csapatépítő akció játék paraméterei:

A csapatépítés időtartama: 0,5 nap

Az akció játék ideális létszáma: 30-300 fő

A csapatépítés helyszíne: A program telepíthető bármilyen erdei, vagy városi terepre.

További csapatépítő tréning ötletek: Hihetetlen CSAPAT Küldetés – csapatépítő kalandjáték, Land Rover Trophy – terepjárós csapatépítés, Riksa Rally csapatépítő tréning: játék és verseny

 

Vissza a csapatépítő programokhoz

Facebook Twitter Email