Improvizációs színház – céges rendezvény

Láttad már a Tv-ben a Begugrót? Akkor nem lesz ismeretlen előtted a műfaj.

Az improvizációs színház lényege:

Fiatal profi színészek társulata csinál színházat, a cégetek életéből. Dobjatok fel egy szituációt, ami megtörtént veletek pl. áramszünet az irodában, a fax megette a cég 10 milliós megrendelését; és a színészeink megjelenítik azt. 

A nézők aktív résztvevői lehetnek egy-egy játéknak, amely mindig hatalmas élmény. Egy műsorvezető és 5-7 színész játszik egy improvizációs színház előadáson, s végig egymásra reagálva, egymást helyzetekbe hozva improvizálnak abszurd és életszerű helyzeteket. Csak a közönség és a mi fantáziánk szab határt a helyzetek eseményeinek.

 

 

Egy céges rendezvény részeként a színészek a csapatotok tagjai által kitalált, vagy valós szituációkat improvizálnak. Az előadás a szórakoztatásra, a pörgős helyzetfelismerésekre, frappáns szituációkra, váratlan megoldásokra helyezzük a hangsúlyt. Az improvizációs színház egy-egy jelenete kb. 5-8 perces.

Az előadásra akár külsős helyszínen pl. egy éteremben vagy akár a társulat saját színházában is sor kerülhet. Az improvizációs színház 300 nm-es klubhelyiségében a karácsonyi vacsorátokat és az azt követő évzáró céges bulit is megtarthatjátok.

 


 

Kapcsolódó képgaléria

 
 

 

 

 

Az Improvizációs színház – céges rendezvény paraméterei:

Az interaktív színház résztvevői: a cég munkatársai és 5-7 színész

A csapatépítő improvizációs színház célja: céges évzáró, vagy évindító

A céges rendezvényen belül a műsor ideális időtartama: 2 x 45 perc

Az improvizációs színház helyszíne: a cég székhelye, vagy a társulat színházterme, illetve akár étterem / hotel

A rendezvény ideális létszáma: 50 – 120 munkatárs

 


További céges rendezvény ötleteink: Karácsonyi Édességgyár – csapatépítő program, A Nagy Kép – csapatépítő festmény készítés, Manó Olimpia az Állatkertben, Karitatív csapatépítő főzés, Mikulás Akadémia – Karitatív csapatépítő rendezvény, Csapatépítő videóképeslap forgatás, Csapatépítő élménydobolás, Bűntény a teremben – interaktív nyomozás

 

 

Facebook Twitter Email