Az erdő kincse – csapatépítő kincsvadászat

 

Az Erdő Kincse

 

 
A terület mérete adott. A szintidő adott.

Mekkorát merünk bevállalni? Merjünk kockáztatni?
Mit várhatunk az új kollégától: erősíti, vagy hátráltatja a csapatot?
Visszatér-e az a régi jó hangulat a csapatba?
Van elég hitünk, hogy végigcsináljuk?

Nyerni akarunk vagy csak letudni a távot?

Mi a csapatépítő kincsvadászat haszna?

Indiana Jones kalapjaAz Erdő Kincse egy Indiana Jones jellegű, kihívásokra épülő erdei, stratégiai csapatépítő játék, melyben különböző objektumokat kell az természetben megkeresni. A „kincsek” megtalálására szolgáló stratégiát a csapattagok együtt dolgozzák ki, ezen a közös stratégiánmúlik a győzelem.

A csapaton belüli egyetértésre a kezdeti tervezéskor éppúgy szükség van, mint az erdő mélyén az ügyességi feladatok megoldásakor. Ez az egymásra utaltság olyan csapathelyzeteket teremt, ami alkalmat ad az új kolléga/kollégák integrálására, vagy az elfásult csapat felrázására is!

Mi pontosan a küldetés ezen a csapatépítő tréningen?

A kincses térképAz erdőben fellelhető állomások (normál és őrzött pontok) a terepen néhány négyzetkilométeres területen helyezkednek el, melyet a csapatok önállóan, kísérő nélkül, tájfutótérkép vagy GPS segítségével járnak be. Minden felkeresett állomásért pont jár, amelyeket az őrzött ponton egy ügyességi feladat végrehajtásával kockára tehet a csapat, így akár megduplázhatja vagy el is vesztheti azokat. A csapatépítő feladatok között van szellemi fejtörő és ügyességi megmérettetés is.

A csapatépítő játékot az a csapat nyeri, aki a legtöbb pontot gyűjtötte azáltal, hogy a legjobb stratégiát készítette, a szint idő alatt a legtöbb objektumot kereste fel, és jól taktikázott az ügyességi feladatok végrehajtásakor.

A kincses ládaMi a teendőd?

Ezeken a csodás, napfényes tavaszi napokon vétek az irodában ülni! Gyertek ki velünk a szabadba! Tegyétek próbára magatokat ezen a csapatépítésen! Találjátok meg Ti az Erdő Kincsét!

Hívd most Csatári Mónika kolléganőnket a 388-1099-es telefonszámon! :)


Az erdei csapatépítés paraméterei

A csapatépítő játék időtartama: 0,5 nap
Az erdő kincse program ideális létszáma: 20-120 fő
A csapatépítés helyszíne lehet: Mátra, Bakony és Visegrád (igény esetén más erdőség)

További tavaszi, kalandos csapatépítő tréningek és csapatteljesítményt növelő programok: Kartonhajó Regatta, Riksa Rally

 

 
 

 
Kapcsolódó képgaléria
 

 

 


Ügyfeleink, akiknek tartottunk már “Erdő Kincse” csapatépítő tréninget:

  • Csapatépítő tréning abbott

 További referenciáinkhoz klikk ide!

 

Facebook Twitter Email