Ryan közlegény megmentése – csapatépítő kalandtúra

Ryan közlegény megmentéseAdott a válsághelyzet: egy jól kiképzett légideszantos felderítő csapat szétszóródva ért földet egy ismeretlen terepen. Első feladatuk, hogy megtalálják elveszett társukat, Ryan közlegényt.

Ahhoz, hogy feladatuk végeztével kimeneküljenek, össze kell találkozniuk egy helikopter fogadására is alkalmas területen.

A csapatépítő kalandtúra időzítése:

1. nap

Délelőtt

A munkahelyi aktatologatás és a séták a dohányzóig sajnos nem nyújtanak elegendő felkészülést a ma délutáni feladathoz, ezért sürgős kiképzésre kell fogni a csapatot! Kopaszok, viiigyázz!
A szakaszvezetők ellátmányt vételeznek, és jóllakatják a szakaszukat, hogy legyen energiájuk a feladatok elvégzéséhez. A tápláló reggeli után kezdetét veszi a kiképzés. Ezen a délelőttön vagy lőni tanítjuk meg a csapatot egy izgalmas lézerharccal, vagy az ügyességüket fejlesztjük különböző, erdei ügyességi feladatokkal (pl.: Átkelés az Okavango-mocsarán, Bomba hatástalanítás, Menekülés a Börtön-szigetről).

Délután

A kiképzés végre értelmet nyer! A megszerzett képességeket most kamatoztathatja a csapat: ki kell szabadítanotok Ryan közlegényt!
A gyakorlat során a csapatokat az erdő különböző helyéről indítjuk. A csapatoknak találkoznia kell 2 órán belül. Alig hallható adó-vevők és kopott, hiányos tájfutó térkép segítségével tájékozódnak. Vajon sikerül találkoznotok?
A délelőtti kiképzés és a délutáni stratégiai feladat elsősorban nem a fizikai megterhelésre épül, hanem  a csapat együttműködését hivatott fejleszteni.

Este

A vacsora után “Csavard fel a szőnyeget!” retró buli, vagy “Katonák és Rossz Lányoktematikus buli!

2. nap

A kemény esti program után megfáradt csapatot új életre kelti egy finom reggeli és esetleg egy jó szauna, vagy úszás. Utána elbúcsúzunk Tőletek, és jó utat kívánunk hazafelé!

KÉRDÉSED VAN? Hívd Csatári Mónika kolléganőnket a 06/1/388-1099-es telefonszámon! Szívesen válaszol minden kérdésedre.

A Ryan közlegény megmentése csapatépítő kalandtúra paraméterei:

Kombinálható az alábbi programelemekkel:   agyaggalamb lövészet, kézitusa bemutató, airsoft, stb.

Jellegzetessége: Izgalmas csapatépítő tréning, melyet a céges csapat minden tagja garantáltan élvezni fog.

Időtartam:   1-1,5 nap

Létszám:     16-120 fő

Szállás:        Szent Orbán Erdei Wellness Hotel, Hotel Ózon, MTA Üdülő, Erzsébet Park Hotel

További nyári csapatépítő tréningek és buli programok: Az Inkák Kincse, Szigetközi betyárok, Visegrád Kincse, Vízitúra a Tiszán, Kartonhajó regatta a Velencei-tavon

 

 

Vissza a csapatépítő programokhoz


 
 
Kapcsolódó képgaléria
 
 

 

 

Facebook Twitter Email