Az Inkák Kincse – csapatépítő kincskeresés

Az Inkák TitkaA kincskereső játékban a csapatoknak összefogva kell megtalálniuk az ősi Élet elixírt, amit 500 éve, valahol a Börzsöny erdeiben rejtettek el. Igazi csapatépítő kihívás, amit este egy jól megérdemelt bulival ünnepelünk meg!

Az Andok párával borított hegycsúcsai között Pachacuti Yupanqui, inka uralkodó a XV. sz. elején egy csodaszernek köszönhetően megnégyszerezte birodalma méretét és elképzelhetetlen mennyiségű kincset zsákmányolt, amit az inkák “titkos városában” halmozott fel.

A csodaszer – aminek a hatalmát köszönhette – nem más, mint az ősi “Élet elixír”. 1532-ben azonban Pizzaro, a spanyol hódítók vezére egy véres csatában megszerzett az inka királytól, egy ládában elhozta Európába, és elrejtette valahol a Börzsönyben…

 

A csapatépítő élményprogram időzítése:

1. nap

Délelőtti program

Finom reggelivel várunk benneteket a teremben, ahol ismertetjük a játékszabályokat. Stratégiaalkotást követően a kalandorok nekivágnak a kincskeresésnek!

Az egyes csapatok tereppontok megtalálásával és őrzött állomásokon kapott feladatok megoldásával szerezhetik meg annak a képnek a részletét, ami felfedi az Elixír pontos helyét.

A kincsesláda rejtekhelyét akkor tudja meghatározni a teljes nagy csapat, ha együttesen összeillesztik a kapott képrészleteket. A ládát kinyitva mindenki részesül az  Inkák kincséből, a titkos Élet elixírből: a csokoládéból!

Délutáni program

A délelőtti csapatmunka fáradalmait a szálloda erdőszéli medencéjénél, vagy a gyönyörű wellness létesítményében pihenheti ki a csapat, hogy délután újult erővel vágjatok bele a vacsora elkészítésébe, a gulyásfőző versenybe.

Esti program

A gulyásfőző verseny eredményét szakavatott tréneri zsűri :) és a közönség szavazatai határozzák meg. A vacsorát követően érdemes kipróbálni a hotel bowling pályáját, majd gyakorlott DJ keveri a talpalávalót akár hajnalig!

2. nap

Délelőtti program

Az előző napi mulatozás nyomait egy szauna+úszás, és/vagy egy tápláló reggeli tudja a leggyorsabban eltüntetni az arcokról. Így mindenki a legszebb mosolyával térhet vissza a családjához. :)

KÉRDÉSED VAN? Hívd Csatári Mónika kolléganőnket a 06/1/388-1099-es telefonszámon! Szívesen válaszol minden kérdésedre.


Az Inkák Kincse csapatépítő tréning paraméterei:

A csapatépítés időtartama: 1 nap (igény esetén akár 0,5 napos is lehet a program)

A csapatépítő kincskeresés ideális létszáma: 16-120 fő

A csapatépítés helyszíne: Szent Orbán Erdei Wellness Hotel**** (alacsonyabb árkategóriában a Kastélyhotel*** Királyrétet ajánljuk), vagy akár a Mátra, Bakony, és Pilis

További nyári csapatépítő tréningek és buli programok: Kartonhajó regatta a Velencei-tavon, Szigetközi betyárok, Ryan közlegény megmentése, Visegrád Kincse, Vízitúra a Tiszán

 

 


Kapcsolódó képgaléria

 

 

Facebook Twitter Email