Megújult a weboldalunk

Mivel a tavasz a megújulás és megszépülés időszaka, ezért mi is felvarrtuk 3 éves weboldalunk ráncait és frissített tartalommal köszöntünk Téged!

Összegyűjtöttük az 52 legszórakoztatóbb és leghatásosabb csapatépítő élményprogramunkat. Az új struktúrát pedig igyekeztünk úgy kialakítani, hogy segítse az eligazodásodat, bármilyen típusú megoldást is keresel.

A következő kategóriákba tartozó programok széles tárháza vár rád a megújult TeamFun oldalon:

 

 

 

 

Váratlan körülmények, szokatlan eszközök és a szabadtéri élményprogramok tárháza. Ez a legjobb választás, ha maradandó sikerélményekkel is szeretnétek gazdagodni. A szakmai rendezvény, workshop, vagy konferencia félnapjai között frissítő, más agyterületet megmozgató, indoor csapatépítő játékok gyűjteménye. Extrovertált, gyors csapatoknak extrém kihívások és erőt próbáló játékok kellenek. Ezek az élményprogramok biztosan bevésődnek a “céges memóriába”.
A karitatív csapatépítés nem csupán a csapat összetartását erősíti, hanem olyan motivációt ad, amit semmi más: a céges közösség tagjai adtak valamit. Nőnapra, Mikulásra, Karácsonyra, évzáró vacsorára, vagy bármelyik ismert ünnepre találsz megoldást a kínálatunkban, ami ráadásul erősíti az összetartozásotokat. Közeli a csapatépítés időpontja, és nincs időd a csapatépítés apró részleteinek megszervezésére? Akciós csapatépítő programjainkat pont Nektek találtuk ki!

A weboldalunk megújult ugyan, de kollégáink nem változtak, így továbbra is Csatári Mónika kolléganőnk várja hívásod a 388-1099-es telefonszámon.

További vidám tavaszt, és mozgalmas csapatépítő programokat kívánunk Neked, és kollégáidnak!

 

 

Facebook Twitter Email