Csapatépítő tankvezetés – avagy Stirlitz tudta…

A 4 páncélos és a kutya, vagy a Stirlitz tudta… filmsorozatok után beleszerettünk a tankozásba. A csapatépítő tankvezetés közben akár egy gyermekkori álmod válhat most valóra: vezethetsz egy lánctalpas kétéltűt vagy egy igazi tankot!

Az elhagyatott szovjet laktanyák tankpályáin, siratófalon, vizesárkon és döcögős földutakon száguldunk a többtonnás harci járművekkel. A csapat létszámától függően akár 9 tankkal is kimehetünk a terepre. A vezetési idő 15 vagy 30 perc, járművenként 1-5 személlyel. Ismeretlen kormány, furcsa gépmozgás, hihetetlen akadályok teszik felejthetetlen élménnyé a tankvezetést. Védő overállt és emlékbe elvihető terepszínű fejkendőt kap a csapat.

 Tanktípusok: GSP-55 “Táltos”, BMP, T-55 A és MTLBU.

A csapatépítő kalandok után katonai sátorban csajkás gulyásebéd vár, melyet gulyáságyúból meríthetsz és kanálgéppel fogyaszthatsz el. A menü többféle kihagyhatatlan házi rétest és korlátlan italfogyasztást is tartalmaz.

A katonai stratégiai játékok iránt igazán elhivatottak figyelmébe ajánljuk, hogy akár paint-ballra, air-softra, lézerharcra, pirotechnikai és kézitusa bemutatóra, vagy akár helikopteres repülésre is lehetőség van az autentikus környezetben.


A csapatépítő tankvezetés paraméterei:

A csapatépítő tankvezetés időtartama:   0,5 nap
A csapatépítő tankvezetés ideális létszáma:     10-45 fő
A csapatépítő tankvezetés javasolt helyszíne
:     Veszprém mellett

Hasonló, katonai témájú csapatépítő tréningjeink: Lézerharc, Piszkos tizenkettő, Kopaszok, vigyázz!

 

 
 

 
 
Kapcsolódó képgaléria
 

 

Facebook Twitter Email