Dakar versenyző képző

Ki ne álmodott volna arról, hogy egy terepjáróval és egy jó társasággal nekivág a nagyvilágnak, átszeli a sivatagot vagy a hegyeket, és vissza se néz, míg ki nem tisztult a feje. Az álmaidról ne mondj le akkor sem, ha most nem tudsz elutazni, mert akár hazánkban is lehetőség van a civilizációtól eltávolodva a négykerekű csapatépítő kalandokra.

1. nap

Munka után érkezés a hotelbe. A vacsora előtt azonban még teszteljük egy navigációs csapatépítő játékban, ki a jó mitfahrer, akire rá lehet bízni egy vakon botorkáló csapatot.

2. nap

Az egész napos terepvezetés az erdő mélyén, hegynek föl és le járatlan földutakon, melyeket keresztezhet kidőlt fa, mély vizesárok is. Ilyenkor még a gyakorlott vezetők is megkérdezik: vajon átmegy vagy felborul? A Land Rover Defender túráin Ti vezetitek  az autókat, oldjátok meg az extrém terep adta akadályokat. Egy autóban a volánnál 4-5 fő váltja egymást, az anyósülésen a Mini Camel Trophy Experience Drive trénere ül. Az ebédhez az erdő szélén állunk meg egy tisztáson, ahol szabadtűzön készült grillhúsok és zöldségek, valamint  kávé, tea, üdítő vár a megfáradt sofőrökre. A délutáni utat csapatjátékokkal tűzdeltük meg, ahol a bevállalós csapatot néhány extrém kihívás elé állítjuk, például kerékcsere emelő nélkül, vakvezetés, emberteke és vízcsatorna-építés.

3. nap

Tájékozódás erdei terepen, de a csapatépítés során nem használhattok térképet és semmilyen más segédeszközt, minden tudásotok, amitek csak van, ott van a fejetekben. Mi lesz ebből? “Túl nagy a feladat. Ezt szinte lehetetlen megcsinálni. Ha csak egy valaki rosszul teljesít, borul az egész, mint a dominó!” Egy 5-6 km hosszú, ismeretlen erdei terepen kijelölünk 6-7 tereptárgyat. A pontok érintésével kell a csapatoknak körbemenniük a távon. A terep változatos, a lehetséges útvonalak száma sok. Melyik lesz a legjobb útvonal, és vajon hogyan készüljünk fel az eltévedésre? Minden rajtatok múlik. Kell ennél jobb csapatépítés?


Kombinálható az alábbi programelemekkel: Az erdő kincse, Bigfoot vezetés, vitorlázás, sziklamászás.
Jellegzetessége: Élménydús, aktív szórakozás, csapatépítés csapatkohéziót erősítő játékokkal.
Időtartam:  1,5 nap vagy akár 2,5 nap
Létszám:    10-75 fő
Szállás:       Mátra, Bakony, Erdély, Ausztria (további külföldi terepjáró túrákról érdeklődjön kollégánknál)

Fizikai igénybevétel: 4
Szellemi igénybevétel: 4

 

Facebook Twitter Email