Mission: Impossible – csapatépítő akció játék

A Gizike-küldetés:

A Főnök titkárnőjét túszul ejtette a konkurencia, mert rájöttek, hogy fontos információk birtokában van a legújabb terméketekről. Váltságdíjat követelnek érte, amire a Főnök engedélyt adott, de persze jobban örülne, ha megmaradna a pénze és Gizike élete is. Meg kell találnotok őt és ki kell szabadítanotok a rendelkezésetekre álló idő alatt, mert ha nem, annak beláthatatlan következményei lesznek a cégetekre, Gizike testi épségére, sőt, az egész világra nézve! :)

A helyszín:

Az ellenség tapasztalt terroristákat alkalmaz – ezt nyilván Ti is észlelitek a napi munkátok során -, ezért sajnos Gizikét bárhova elrejthették… Akár egy bérház dohos pincéjébe, akár egy romos magasles alá. Így a felkutatása közben Ti is kerülhettek városi, vagy erdei terepre, bárhol az országban, vagy akár a határon túl is!

Az eszközök:

A Főnök tudja, hogy – most az egyszer – nem spórolhat a felszereléseteken, hiszen a céges titok kiszivárgása Gizike élete a tét. A cél érdekében bevethetitek a 21. század legfontosabb kém-felszereléseit! GPS, fényképezőgép, mobiltelefon és sok más hasznos eszköz lesz a segítségetekre.

A feladat:

Állomások és kérdések, kulcsok és lakatok, erő- és ügyességi feladványok során haladva egyre közelebb juttok a célhoz. Az egyes pontokról a következőkre azonban csak a terroristák “segítségével” juthattok el. Velük, azaz Gizike fogva tartóival, a mobilotok segítségével kommunikálhattok. Szóban, írásban és képek segítségével. Így tudjátok elküldeni a feladatok megoldását, és Ti is így kapjátok meg a következő segítséget. Persze csak akkor, ha mindent időre, és pontosan teljesítetek.


Kiknek ajánljuk:

Ez a játék össze tud hozni ritkán találkozó nemzetközi csapatot, de ugyanúgy képes egy izgalmas és szórakoztató fél napot nyújtani egy összeszokott társaságnak.

A kerettörténet természetesen cégre szabható.
Lehetséges feladatok például:

  • Találj meg egy helyet fénykép alapján
  • Küldetés feladat pl. juss be, szerezz meg
  • emberpiramis
  • GPS pont megtalálása (gyalog, kerékpárral, kenuval …stb.)
  • Tutajépítés
  • Csapatépítő gyakorlat végrehajtása állomáson
  • Kapsz egy kulcsot egy feladat végrehajtásáért, amivel kinyithatsz egy ládát
  • Kódot kapsz, ami az út során

 

 

Amennyiben érdekel ez a program és szívesen hallanál róla bővebben, hívd Csatári Mónika kolléganőnket a 388-1099-es számon. Minden kérdésedre szívesen válaszol.

Képek


A Mission: Impossible csapatépítő akció játék paraméterei:

A csapatépítés időtartama: 0,5 nap

Az akció játék ideális létszáma: 30-300 fő

A csapatépítés helyszíne: A program telepíthető bármilyen erdei, vagy városi terepre.

További csapatépítő tréning ötletek: Hihetetlen CSAPAT Küldetés – csapatépítő kalandjáték, Land Rover Trophy – terepjárós csapatépítés, Riksa Rally csapatépítő tréning: játék és verseny

FIGYELEM! A disc 5 mp múlva megsemmisíti önmagát! Itt az ideje ajánlatot kérned. Gondolj Gizikére és a világbékére…
Facebook Twitter Email